Wkgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Levertijd in werkdagen
Ga naar de producten ()
Reset filters

Boa's en sjaals

Heeft u een feestje met het bedrijf? Of gaat uw relatie vaak naar themafeestjes? Of bent u fan van een speciale sportclub? Dit kunnen allemaal redenen zijn om boa's en sjaals te bedrukken voor uw relaties. Vooral bij sportwedstrijden worden er vaak sjaals gebruikt om het favoriete team aan te moedigen. Laat boa's en sjaals bedrukken voor uw relaties. 

Boa's en sjaals bedrukken   

Wkgifts.be heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met boa's en sjaals bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle boa's en sjaals zijn ook onbedrukt te bestellen.

Boa's en sjaals bedrukken voor relaties 

WKgifts.be beschikt over een ruim assortiment aan boa's en sjaals. Deze producten zijn voornamelijk voor sportwedstrijden bedoeld, maar uw relatie heeft er natuurlijk ook veel aan wanneer hij of zij in de privésituatie een themafeest heeft. Heeft u al een keuze gemaakt uit ons assortiment? Welke sjaal of boa past het beste bij uw bedrijf of bij uw relatie? Gaat u voor een feestelijke hawaïkrans?

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Wkgifts.be is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. U hoeft alleen maar uw logo op onze site te uploaden. Ook profiteert u bij ons van gratis verzending binnen de BeNeLux. Dankzij de mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen, heeft u uw producten razendsnel in huis. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster