Wkgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Levertijd in werkdagen
Ga naar de producten ()
Reset filters

Custom made voetballen

Wilt u uw relaties een geschenk geven dat echt niemand anders heeft? Laat dan custom made voetballen bedrukken voor uw relaties. Een custom made voetbal wordt precies gemaakt zoals u de voetbal graag wilt hebben. Wij kunnen de bal dus voor 100% aanpassen aan uw wensen. Uiteraard is ook de bedrukking precies naar uw wens. Laat custom made voetballen bedrukken voor uw meest speciale relaties!

Custom made voetballen bedrukken

Wkgifts.be heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met custom made voetballen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle custom made voetballen zijn ook onbedrukt te bestellen.

Custom made voetballen bedrukken voor relaties  

In het assortiment van Wkgifts.be zijn veel custom made geschenken te vinden. Zo ook voetballen.  U kunt kiezen uit een aantal varianten. Kiest u voor een mooie trainingsvoetbal, een recreatievoetbal of een goede wedstrijdvoetbal? Wij hebben voor ieder type voetballer een passende voetbal. Welke kiest u voor uw relaties?

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Wkgifts.be is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. U kunt heel eenvoudig uw logo uploaden op onze website. Wij regelen de rest! Ook profiteert u bij ons van gratis verzending binnen de BeNeLux. Heeft u tijdens het bestellen vragen? Neemt u dan contact op met onze medewerkers. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster