Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Wkgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Ga naar de producten ()

Hoeden

Bent u een fanatiek supporter? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om tijdens het supporten passend gekleed te zijn. Dit kan uiteraard met vrolijke shirts, slingers en schmink, maar ook hoeden zijn perfecte producten om uw favoriete sportclub optimaal aan te moedigen. Laat hoeden bedrukken voor uw relaties.

Hoeden bedrukken   

Wkgifts.be heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met hoeden bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle hoeden zijn ook onbedrukt te bestellen.

Hoeden bedrukken voor relaties  

WKgifts.be beschikt over een ruim assortiment aan hoeden. Deze producten zijn voornamelijk voor sportwedstrijden bedoeld, maar u kunt ze natuurlijk ook gebruiken wanneer u een themafeestje heeft of bijvoorbeeld carnaval viert. Hoe gekker hoe beter! Heeft u al een keuze gemaakt uit ons assortiment? Welke soort hoed past het beste bij uw bedrijf of bij uw relatie? De hoofdband met rood haar of toch de vilten rode cowboyhoed?

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Wkgifts.be is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Ook profiteert u bij ons van gratis verzending binnen de BeNeLux. Dankzij de mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen, heeft u uw producten razendsnel in huis. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster