Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Wkgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Ga naar de producten ()
Reset filters

Plastic ballen

Bent u werkzaam bij een sportief bedrijf? Dan is het leuk wanneer u uw relaties een geschenk geeft dat hier goed bij past. U kunt er daarom voor kiezen om plactic ballen te bedrukken. Plastic ballen worden ook veel door kinderen gebruikt. U maakt dus met dit geschenk niet alleen uw relaties blij, maar ook het gezin van uw relaties.

Plastic ballen bedrukken   

Wkgifts.be heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met plastic ballen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle plastic ballen zijn ook onbedrukt te bestellen.

Plastic ballen bedrukken voor relaties  

In het assortiment van Wkgifts.be zijn ontzettend veel plastic ballen te vinden. Iedere bal wordt precies naar uw wensen bedrukt. Gaat u voor deze rode, witte of toch voor een opvallende oranje bal? Om hieruit te kiezen kunt u kijken welke kleur het beste bij uw huisstijl past. Zorg ervoor dat uw relaties uw bedrijf goed herinneren dankzij deze plastic ballen!

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Wkgifts.be is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Ook profiteert u bij ons van gratis verzending binnen de BeNeLux. U kunt gemakkelijk uw bestelling zelf plaatsen door uw logo te uploaden op onze website.  Heeft u tijdens het bestellen vragen? Neemt u dan contact op met onze medewerkers. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster