Wkgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Schrijfkleur
Ga naar de producten ()
Reset filters
15 producten

Overige EK artikelen

Bent u een fanatiek supporter in hart en nieren? Dan mogen al uw relaties dat uiteraard weten! Laat overige EK artikelen bedrukken en neem uw relaties mee in de voorliefde voor uw favoriete club. Gaat uw relatie naar een wedstrijd? Dan nemen zij vast EK artikelen mee, waarop uw logo bedrukt staat. U bereikt dus een grote groep mensen!

Overige EK artikelen bedrukken   

Wkgifts.be heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met overige EK artikelen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle overige EK artikelen zijn ook onbedrukt te bestellen.

Overige EK artikelen bedrukken voor relaties  

WKgifts.be beschikt over een ruim assortiment aan overige EK artikelen. Deze producten zijn voornamelijk voor sportwedstrijden bedoeld, maar u kunt ze natuurlijk ook op uw kantoor neerleggen of gebruiken in de privésfeer. De categorie overige EK artikelen heeft geschenken die niet onder één groep vallen, u komt hier dus vanalles tegen! Welk artikel past het beste bij uw bedrijf of bij uw relatie? Een toffe autospiegel hoes, een zweetbandje of toch de luchttoeter?

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Zorg ervoor dat u uw geschenken razendsnel in huis heeft dankzij de mogelijkheid om uw geschenken te bestellen via de spoedbestelling. U profiteert van gratis verzending binnen de BeNeLux. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster