Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Wkgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Materiaal
Ga naar de producten ()
Reset filters

Pruiken

Pruiken zijn gemaakt voor bijvoorbeeld feestelijke gelegenheden. Vele mensen dragen een pruik om in een ander personage te kruipen. Ook met carnaval of optredens worden er veel pruiken gedragen. Sommige pruiken zijn zelfs niet van echt te onderscheiden. Andere pruiken hebben een felle en opvallende kleur. Welke pruik vindt u geschikt voor uw relatie?

Pruiken bestellen   

Wkgifts.be heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met pruiken verkopen. Pruiken opvallende geschenken die uw relatie sowieso bewaart omdat een pruik altijd nog goed van pas kan komen. Op een themafeestje zullen er vaak pruiken te zien zijn, omdat er bij een themafeest vaak gekkigheid voorbij komt. Bestel daarom pruiken voor uw relaties. Wat dacht u trouwens van een red devil pruik voor dames?

Pruiken voor relaties  

WKgifts.be beschikt over een ruim assortiment aan pruiken. Iedere pruik ziet er anders uit. Welke pruik vindt u het beste passen bij uw bedrijf of uw relatie? Kiest u het liefst voor een pruik met een felle kleur, of vindt u een standaard pruik beter bij uw bedrijf passen? Uw bedrijf valt hoe dan ook op met dit opvallende geschenk.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Wkgifts.be is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Ook profiteert u bij ons van gratis verzending binnen de BeNeLux. Dankzij de mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen, heeft u uw producten razendsnel in huis. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster