Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Wkgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Schmink

Wanneer gebruikt u schmink? Op een feestje, tijdens carnaval? Een thema avond of tijdens een sportwedstrijd? Schmink brengt sfeer en zorgt ervoor dat u uw favoriete sportteam optimaal kunt aanmoedigen. Het zorgt, wanneer u met een grote groep naar een grote wedstrijd gaat, tevens voor eenheid. Samen staan jullie sterk om het team aan te moedigen! Laat vandaag nog schmink bedrukken voor uw relaties.

Schmink bedrukken  

Wkgifts.be heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met schmink bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle schmink is uiteraard ook onbedrukt te bestellen.

Schmink bedrukken voor relaties  

WKgifts.be beschikt over een ruim assortiment aan schmink in allerlei verschillende soorten kleuren. Deze producten zijn voornamelijk voor sportwedstrijden bedoeld, maar u kunt het natuurlijk ook tijdens een andere gelegenheid gebruiken! Heeft u al een keuze gemaakt uit ons assortiment? Een handige vlaggenschmink stick van België bijvoorbeeld! Welke schmink past het beste bij uw bedrijf of bij uw relatie?

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Wkgifts.be is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Het enigste dat wij u vragen te doen, is het logo te uploaden op onze site. De rest regelen wij! U profiteert bij ons van gratis verzending binnen de BeNeLux. Dankzij de mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen, heeft u uw producten razendsnel in huis. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster