Bekijk onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen >>

 
Wkgifts.be
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Verbinding
Ga naar de producten ()

Overige WK artikelen

Bent u een fanatiek supporter in hart en nieren? Dan mogen al uw relaties dat uiteraard weten! Laat overige WK artikelen bedrukken en neem uw relaties mee in de voorliefde voor uw favoriete club. Gaat uw relatie naar een wedstrijd? Dan nemen zij vast WK artikelen mee, waarop uw logo bedrukt staat. U bereikt dus een grote groep mensen!

Overige WK artikelen bedrukken   

Wkgifts.be heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met overige WK artikelen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle overige WK artikelen zijn ook onbedrukt te bestellen.

Overige WK artikelen bedrukken voor relaties  

WKgifts.be beschikt over een ruim assortiment aan overige WK artikelen. Deze producten zijn voornamelijk voor sportwedstrijden bedoeld, maar u kunt ze natuurlijk ook op uw kantoor neerleggen of gebruiken in de privésfeer. De categorie overige WK artikelen heeft geschenken die niet onder één groep vallen, u komt hier dus vanalles tegen! Welk artikel past het beste bij uw bedrijf of bij uw relatie? Een toffe autospiegel hoes, een zweetbandje of toch de luchttoeter?

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Zorg ervoor dat u uw geschenken razendsnel in huis heeft dankzij de mogelijkheid om uw geschenken te bestellen via de spoedbestelling. U profiteert van gratis verzending binnen de BeNeLux. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Publicatieplatform ISO 26000 Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster